Уеб сайта е в процес на обновяване. В рамките на следващите две седмици ще има постоянно нови промени, възможни са проблеми със работата на сайта, за което молим да ни извините. За въпроси и предложения може да ни пишете (иконката с знака "?" в долният десен ъгъл). Благодарим за подкрепата!

Поглед отблизо на бюджетния iPhone (Видео)

Понеделник, 08 Юли 2013 07:50 Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Снимки с цветния поликарбонатен панел на бюджетния iPhone започнаха да никнат като гъби в интернет пространството. Много специалисти смятат, че изтеклите фотографии представляват компоненти на китайски копия на смартфона. Но други вярват, че именно така ще изглежда евтината линия айфони на Apple. Techdy представи цяла палитра от снимки и видео на устройство, за което се твърди, че е реален прототип на бюджетния iPhone.

Techdy е никому неизвестна дигитална компания, базирала своята дейност в Азия. Тя изпълнява функциите на технологична медия, наравно с онлайн магазин за аксесоари и джаджи. Според публикация в блога на Techdy, един от служителите се е сдобил с автентичен модел на бъдещия iPhone. Той прави серия снимки и видео, показвайки не само дизайна, но и вътрешността на устройството.

 

По данни на азиатците, панела на евтиния модел iPhone е направен от пластмаса (като е използван поликарбонатен материал). Смартфона ще разполага с 4-инчов дисплей, подобно на iPhone 5, но по-интересна е формата му, която ще наподобява оригиналния iPod.

 

„Когато държа айфона в ръце, пластмасовото му шаси не придава усещането за поредния евтин продукт. Противно на фабричното качество на пластмасата в телефоните от серията Samsung Galaxy, материала използван за направата на бюджетния iPhone, стои много по-масивно.“ споделя щастливия служител на Techdy, който е имал възможността да се докосне до устройството.

 

Видеото може да гледате от ТУК.

 

Както знаем, бюджетния модел iPhone не е обявен официално от Apple, но на среща на акционерите преди няколко дни, изпълнителния директор Тим Кук подхвърли новината, че през есента ни очаква цяла армия от нови продукти.

 

евтина линия iphone

 

Следват още снимки от Techdy на бюджетния iPhone, като не можем да гарантираме тяхната автентичност, но изображенията се препокриват с голяма част от слуховете и други изтекли фотоси.

 

iphone-s

 

евтини iphone на Apple върху iPhone 5

 

129395

 

достоверни снимки от бюджетния iphone

 

Още снимки може да видите в блога на Techdy.

Read 303 times Last modified on Понеделник, 08 Юли 2013 08:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Тестов банер 1