Изтече вероятен кейс за новия iPad

  • Четвъртък, 10 Март 2016 в 10:59 ч.
  • iPad
  • 1154
  • kriss

Както вече стана ясно, очакваме от Apple да обявят нов 9.7-инчов iPad Pro, на пролетното събитие на 21-ви Март. Френският сайт Nowhereelse.fr обяви, че са открити предпазни кейсове, най-вероятно за новият iPad, като на снимките ясно се виждат мястото на Smart конектора и светкавицата на задната камера.

Миналият месец се появиха слухове, че вместо iPad Air 3, Apple може да обявят по-малка версия на iPad Pro, с поддръжка на Smart клавиатура и Apple Pencil. А за да работи със Smart клавиатурата, устройството ще се нуждае от Smart конектор, а изтеклите изображения показват точно наличието на такъв. Снимките показват, че конекторът е разположен в лявата част на таблета, както при iPad Pro.

Още нещо - на снимките ясно се вижда по-голямата изрязана част предназначена за камерата. Светкавицата наистина изглежда като възможност. Снимка изтекла през Януари, показваше и 4 говорителя, както при големия iPad Pro, но от тази снимка трудно може да се каже нещо по въпроса.

Като изключим Smart конектора и светкавицата, дизайнът изглежда доста близък до този на iPad Air 2. Очаква се Apple да обявят и Smart клавиатура за 9.7-инчовия iPad Pro, а писалката би трябвало да работи и с двете версии.

Apple усилено работят, за да съживят продажбите на iPad линията, след като през Януари стана ясно, че е отбелязан 25% спад, в сравнение със същия период година по-рано. Прескачайки обновяването на iPad Air миналата година, от Apple явно се надяват, че със сходни цени и малко Pro-мяна , потребителите ще развържат кесиите за новият 9.7-инчов таблет.

Етикети: iPad Pro iPad