Mtel организира „Нощта на iPhone“ на 24 октомври

  • Петък, 18 Октомври 2013 в 09:13 ч.
  • Новини
  • 94491
  • admin

Остават броени дни до пускането в продажба на новите модели iPhone 5s и iPhone 5c за България. В навечерието, предхождащо премиерата Мтел подготвя специално събитие за родните фенове на Apple. Първото по рода си шоу „Нощта на iPhone“ ще започне след 22 ч. на 24 октомври, като обещава много изненади за участниците.

За тях телекомът е подготвил шоу с участието на Рафи, по време на което 10 късметлии ще спечелят по един от най-желаните модели смартфон. В рамките на събитието ще бъде организиран търг за първия златен iPhone 5S в Мтел. Събраните средства ще бъдат дарени за проекта „Приеми дете. Създай бъдеще“, с който телекомът и Национална мрежа за децата подпомагат децата, настанени в приемни семейства. А за онези, които искат първи да го закупят, точно в полунощ врати ще отвори един от магазините на компанията.

 

За да станат част от „Нощта на iPhone”, желаещите трябва да се регистрират в сайта на Мтел до 22 октомври за участие в томболата. 250 от регистриралите се ще спечелят по една двойна покана за уникалното събитие. Мтел стартира продажбите на Apple iPhone 5S и 5C от петък, 25 октомври 2013 г. Телекомът ще предложи моделите с различни тарифни планове.

 

Първоначално доставките на iPhone 5s и iPhone 5c за България ще са ограничени. Изглежда Мтел ще е единствения роден мобилен оператор, които ще започен продажба на новите модели iPhone на официално обявената от Apple дата: 25 октомври.

 

Източник: hicomm.bg

Етикети: Apple iphone България новини Мтел iPhone 5S iPhone 5C